Contact opnemen

Digi-Key Support is er om u te helpen

Veelgestelde vragen

Nee, selecteer Profiel bewerken onder “Mijn profiel" en klik op “Bewerken" om uw e-mailadres te veranderen.

In deze video kunt u meer leren over het gebruik van BOM Manager: Tutorial over BOM Manager

Misschien zoekt u met behulp van de functie “zoeken binnen resultaten" die alleen binnen de actieve zoekresultaten zoekt. Klik op de zoekbalk in de koptekst van de website en probeer een nieuwe zoekopdracht te geven.

Digi-Key’s lijst van fabrikanten en de producten die we voor hen distribueren vindt u door naar de Leverancierscentra te gaan

Geregistreerde gebruikers krijgen exclusieve toegang tot Digi-Key’s beste tools, zoals BOM Manager, Bestelgeschiedenis, Scheme-it en nog veel meer. Kom meer te weten over de voordelen van registreren: Waarom registreren

Digi-Key’s lijst van fabrikanten en de producten die we voor hen distribueren vindt u door naar de Leverancierscentra te gaan

Geregistreerde gebruikers krijgen exclusieve toegang tot Digi-Key’s beste tools, zoals BOM Manager, Bestelgeschiedenis, Scheme-it en nog veel meer. Kom meer te weten over de voordelen van registreren: Waarom registreren

Op dit moment niet. Als u een geregistreerde gebruiker bent, kunt u echter een offerte aanmaken met het toolBOM Manager.

Om te beginnen moet u inloggen bij Mijn Digi-Key. In Tools winkelwagen op de winkelwagen op de link Offerte toevoegen klikken. Hierdoor krijgt u de mogelijkheid om een offertenummer in te voeren of naar een bestaande offerte te zoeken. (Niet geregistreerd? Ga hier naartoe om uwMijn Digi-Key account aan te maken.)

Nee, selecteer Profiel bewerken onder “Mijn profiel" en klik op “Bewerken" om uw e-mailadres te veranderen.

Dit is voorraad die beschikbaar is bij de leverancier en die beschikbaar kan zijn voor Digi-Key na ontvangst van de bestelling.

U heeft de beschikking over meerdere kanalen om een bestelling te plaatsen:

• Online op www.digikey.be
  • Telefoon: 1-800-344-4539 of 218-681-6674
  • Fax: 218-681-3380

Gewone post:

Digi-Key Electronics
P.O. Box 52
7500 AB Enschede, Netherlands

Voor internationale klanten, raadpleeg Internationale Bestellingen voor meer informatie

Digi-Key Electronics verzendt via meerdere koeriers, onder andere FedEx, UPS, USPS en DHL International. Binnenlandse opties en geschatte tarieven kunt u vinden door naar ons tool voor schatting van de verzendkosten te gaan. Voor internationale opties en tarieven gaat u naarTarieven internationale verzending.

Digi-Key's leveringstijden voor verzending dezelfde dag, maandag - vrijdag, zijn als volgt:

• Bestellingen die voor 4:45 p.m. worden geplaatst. CT - Alle DHL opties
  • Bestellingen die voor 3:00 p.m. worden geplaatst. CT - USPS Priority Mail Express
    (alle andere USPS opties voor verzending op de volgende werkdag)
  • Bestellingen die voor 8:00 p.m. worden geplaatst. CT - Alle FedEx opties door de lucht en over de grond
  • Bestellingen die voor 8:00 p.m. worden geplaatst. CT - Alle UPS opties door de lucht en over de grond

Nadat u hebt ingelogd bij Mijn Digi-Key, het nummer zoeken van de bestelling die u wilt kopiëren en dit selecteren. Naar de onderkant van de pagina Bestelling Controleren scrollen en op “Bestelling kopiëren” klikken.

Gewone post:

Digi-Key Electronics
P.O. Box 52
7500 AB Enschede, Netherlands

Aks wij uw klantnummer kennen, kunnen wij u beter van dienst zijn bij het oplossen van uw technische vragen, omdat we via het klantnummer uw vragengeschiedenis en contactgegevens kunnen achterhalen.

Een record bijhouden van uw technische referentienummer kan betekenen dat uw vragen sneller kunnen worden opgelost. Het geeft toegang tot de aantekeningen van de technicus in het geval er verdere vragen of opmerkingen zijn met betrekking tot de wisselwerking met applicatie-engineering

Wij helpen u graag met uw aangepaste bestellingen! Stuur uw verzoek om aangepaste lintkabelsets eenvoudig naarcustom.orders@digikey.com.

Neem ook in dit geval eenvoudig contact met ons op door uw verzoek te mailen naar custom.orders@digikey.com.

Nadat u de productpagina heeft geopend, scrollt u omlaag naar de tabel ‘Productattributen’. In deze tabel kunt u de attributen selecteren die uw wilt behouden voordat u naar andere opties gaat zoeken. Nadat u de attributen hebt geselecteerd, klikt u op ‘Zoeken’ onderin de tabel om opnieuw te zoeken.

Nadat u de webpagina, die u wilt delen, hebt geopend, klikt u op de knop ‘Delen’ in de rechter bovenhoek van de pagina. Er wordt een nieuw venster geopend, waarin u de link kunt delen op verschillende multimedia-sites. Dit venster bevat een korte link die kan worden gekopieerd en in een e-mail of browser kan worden geplakt.

Nadat u de connectorbehuizing heeft gekozen, scrollt u omlaag door de productpagina van de behuizing naar de sectie Bijbehorende producten. Klik op ‘Meer weergeven’, er verschijnen filters om de opties voor Verpakking, Draaddikte en Contactafwerking te verfijnen.

Ja, kies het type product er is een knop ‘Tabel downloaden’ net onder de vervolgkeuzelijsten aan de rechterkant van het scherm. Hiermee kunt u de tabel opslaan naar een Excel-spreadsheet om parameters te kunnen sorteren en zoeken terwijl u offline bent.

In deze video kunt u meer leren over het gebruik van BOM Manager: Tutorial over BOM Manager

Voor meer informatie en een korte tutorial over het gebruik van Scheme-It, gaat u naar Scheme-It en scrollt u door de sectie met “Veelgestelde vragen" omlaag naar de onderkant van de pagina.

Stuur uw omzetbelastingformulier naar: salestax@digikey.com. Vermeld indien mogelijk uw klantnummer.

Vul het aanvraagformulier dat u hier aantreft: Aanvraagformulier account

Deze fout verwijst eenvoudig naar problemen met de verbinding. Probeer eerst een "Hard Refresh" door op Ctrl+F5 te drukken. Als dat niet werkt, de cache en cookies van uw browser wissen, vervolgens de vensters sluiten en opnieuw naar onze site proberen te gaan.

Probeer de cache en cookies van uw browser te wissen, sluit vervolgens alle vensters en probeer opnieuw naar onze site te gaan.

Als u een dergelijke fout krijgt, dient u te kijken of er een incidentnummer of foutcode is en het probleem te melden met alle relevante aanvullende informatie.

Als u problemen hebt met de toegang tot de website, dient u het probleem te melden met alle relevante, aanvullende informatie.

Ja, log in bij uw Mijn Digi-Key account, hier vindt u een link naar onze API-pagina in de linker navigatiebalk. U kunt ook direct naar de pagina gaan op: API Solutions

Onder de tabel met Productattributen van het onderdeel bevindt zich een knop “Een fout melden". Selecteer die knop en volg de instructies op het formulier.

Als u een dergelijke fout krijgt, dient u te kijken of er een incidentnummer of foutcode is en het probleem te melden met alle relevante aanvullende informatie.

Als u uw inloggegevens bent vergeten, kunt u ons vragen uuw gebruikersnaam of een link voor het resetten van uw wachtwoord toe te sturen. Als u een ondersteunde browser gebruikt en problemen ondervindt, dient u de cache en de cookies van uw browser te wissen, vervolgens de vensters te sluiten en dan opnieuw naar onze site proberen te gaan. Als de problemen hierdoor niet worden opgelost, dient u het probleem te melden.

Misschien zoekt u met behulp van de functie “zoeken binnen resultaten" die alleen binnen de actieve zoekresultaten zoekt. Klik op de zoekbalk in de koptekst van de website en probeer een nieuwe zoekopdracht te geven.

Om het correct te kunnen uploaden moet het bestand minimaal één Digi-Key- of fabrikant-onderdeelnummer en een hoeveelheid bevatten. Geaccepteerde bestandsformaten zijn onder meer: .csv, .xlsx, .xls, en .tab.

Wij ondersteunen mobiele apps voor verschillende platforms. Ga naar Mobiele toepassingen om al onze beschikbare apps en nog veel meer te zien!

Meer referentiebronnen

Contactgegevens

Gratis telefoonnummer

Lokaal/internationaal

Fax

Postadres
Digi-Key Electronics
P.O. Box 52
7500 AB Enschede, Netherlands

E-mailadres
eu.support@digikey.com

Technische ondersteuning
applications.engineering@digikey.com

Problemen met de website
Meld het probleem

Fiscale nummers en btw

Nummer goederen- en dienstenbelasting: 895173490RT

MN fiscaal nummer: 6462160

Cage-code: 2S894

Fed ID-nr. (FEI): 41-1234968

SIC-code: 5065

DUNS-nr.: 05-760-2120

Btw-nummer: DE239975861 (Duits)

Btw-nummer: GB176487266 (VK)